Informatie overblijven

Op onze school hebben we een goede overblijfregeling waarbij er tijdens de lunchpauze toezicht wordt gehouden op de kinderen. Ouders en verzorgers betalen voor het overblijven van hun kinderen een bijdrage. Deze bijdrage wordt gebruikt als vergoeding voor de toezichthouders en voor de aanschaf van spelmaterialen voor tussen de middag. Door het invoeren van een 'eigen bijdrage' willen we bereiken dat alleen die kinderen op school overblijven waarvoor dat echt nodig is.

Voor sporadisch overblijven:
- Strippenkaart voor 5 keer overblijven - € 7,50
- Strippenkaart voor 12 keer overblijven - € 18,00
Eén strippenkaart mag voor het hele gezin gebruikt worden. De strippenkaart kunt u per e-mail bij Willeke Bakker aanvragen. Het verschuldigde bedrag maakt u over naar onze IBAN. De strippenkaart wordt op school bewaard. Als de strippenkaart vol is krijg u van Willeke hierover per e-mail bericht.

Voor structureel overblijven op vaste dagen:
- Jaarabonnement: voor één vaste dag per week - € 40,00
- Jaarabonnement voor twee vaste dagen per week - € 80,00
- Jaarkaart voor alle dagen - € 120,00
U kunt voor uw kind een jaarabonnement afsluiten door een e-mail te sturen naar Willeke. Geef hierin ook aan welke dag of dagen uw kind overblijft. Het bedrag voor het overblijven kunt u overmaken naar ons IBAN.

Uitzondering: Als uw kind op school eet, omdat u deelneemt aan een schoolactiviteit (excursie e.d.), dan zijn daar natuurlijk geen kosten aan verbonden.